Monday, October 10, 2011

KIM HYUN JUNG WEIRD FACES ^-^

salam.

Annhyeong!! rase macam nak post pasal pakwe second aku pulak.heheh.dye hensem, kacak, ganteng, pandai masak, romantik, and bla bla bla. dyalah....

*drum roll* BEAUTIFUL KIM HYUN  JUNG!!! nape beautiful heh? dye bukan pompuan k and one more thing aku bukan less nak minat pompuan sampai gelar pompuan tu pakwe aku.beautiful ney kire macam nickname dye laa..sebab muka dye flawless giler gaban.ok, i admit that if and only if he's a girl, he must be prettier than me.kua kua kua.haa,setong aku puji KIM HYUN JUNG ney ambek kau.kalau nak list lagi pon boleh je,tapi rase macam cukup2 dah tu; kali ney aku just nak share pictures dye yang comell2 je..

zazasssssss!!! *layaanannn*















BYE BYE~

*p/s. oppa kim hyun jung, if you read my blog then. kangsahamnida! i'm one of your fans by the way. heheh. berangan jelah. dalam mimpi je mamat ney bace blog haku.tah bahasa yang aku gune ney pon dye belom tentu paham.kua kua kua.ok,adios!!

tata titi tutu. ;D









hurm?? agak...

0 mangsa x bersalah:

Post a Comment