Saturday, September 17, 2011

meronggeng di IC KT

salam
 بسم الله الرحمن الرحيم

lama x post entri baru n keinginan aku agak membuak-buak untuk post entri ney. nothing special but just wanna share this moment ;] time ney aku gathered balek dengan bezfren masa kat sekolah dulu Cik Ibti ;] we had a blast moment together ; wish u enjoy d pixca


kitorang pegi IC KT. alarh..ala-ala ict kat kl tuh.kind of laa.NICE! tapi pokok-pokok kat sini agak tinggi.hoho


haha.ney ade orang panggil dye melbourne bridge.entah betol entah x.hantam sajalah.cantik bridge ney.bawah bridge tuh ade sungai.eh? sungai ke? sebabnye tempat ney kawasan tambak, nak kate laut macam pelik sebab x kan lah bridge kemetot ney atas laut kan.so,assume jelah ney sungai ;


haa..ney la group meronggeng aku hari tu; dari kiri cik ibti kiut miut, me [boloknye haku], cik farah poyo n the last one cikhoney kelakor


omg.time nampak bende alah ney, rase macam nak melompat je dalam kete.nak naik!!!! x sangka la pulak ade funfair time kitorang pegi.hehe.

but then, lepas naek menjerit-jerit nak turun plak.haiyya.baru ku sedar kartun sungguh diriku;muahaha


ade motocross weyh.tapi aku x naek pon.sebabnye macam kurang berpatutan.ney yang kids punye rm10.



cantikk sangat.rase macam xnak balek je.hehe.tapi xkanlaaa nak tido situ plak kannn;

ok,credit again to my beloved companies.ibti,farah n alang.heee.
n also credit once more to ibti for the d nice pixca.
saranghaeyo gurls!!












hurm?? agak...

0 mangsa x bersalah:

Post a Comment