Sunday, June 30, 2013

i'm here!

salam 
بسم الله الرحمن الرحيم

mengeluh buat keberapa kalinya sebab terdelete post. :'(
disebabkan sayang sangat-sangat dekat blog, kenalah taip sekali lagi.

anyway, hye hye hye buat sesiapa yang membaca. :)
anda sangat-sangatlah dialukan untuk singgah sebentar di teratak ini.
ahlan-ahlan

actually, dah lama sebenarnya aku tak update post, since last april i guess.
lama kan? kan? kan?
terus teranglah, kemalasan yang amat disamping sedikit konflik dalaman
ape pun, now i'm here again, berblog bersama-sama korang semua

walaupun aku tak update post, aku still keep in track with your entries tau.
two thumbs up! ;) (kenyit-kenyit mata)
korang memang terbaiklah! mengampu sikit.

there's lot of things happen in these few months break
but i just couldn' throw it all in one shot. hewhew
ape-ape pun, i'll put them all in my teratak from time to time
nanti bila dah tua, boleh lah bukak balik blog sambil baca dengan cucu
comel kan? baca blog dengan cucu.

this teratak is just like my written memories
one day, i may be senile,
not be able to remember everything.
so this is where i keep and share my memories with others :)

hope u guys tak muntah-muntah hijau lah ye bila baca blog ni.
adios~

the latest me and my friends.
hurm?? agak...

0 mangsa x bersalah:

Post a Comment