Monday, May 16, 2011

no more MACBETH~

salam..
wah3,rase cam dah lame bebeno yer x post entri baru 
nak buat macam mane sebab bz lah bebeno nye ngan drama MACBETH tuh ^^
freakin tired guys,buy really enjoyed it damn so much!



ney lah rupenyer tempat pementasan tuh
ce bukak mate korang beso2 ckit..ce bukak..hehe
nmpak kan orang seketul kat tengah tuh..twu x dye jerit mende???

[horror2!! macbeth already died!!]
maka tamatlah pementasan drama macbeth ktorang
[PPSIMP TESL COHORT 2 SEM 2 2011]
hehehe...tepuklah ckit!

ktorang buat drama tuh dekat AUDITORIUM KEBUDAYAAN TERENGGANU
jaoh la jugak, tapi berbaloi gile2..^^


haa..ney la gambo ruang depannye..jangan salah faham ye pic 2 orang tuh..
ktorang memang keletihan lepas pementasan tuh n terpakselah duduk mane2 je sementara menunggu p.cik bas yang encem dgn bas TATAnye yg SUPERB DUPERB gitu! haha


sempat lagi cheq posing dengan cik zetty even dah penat gilak2..
penat sangat nunggu smpai nak dekat maghrib barulah bas TATA kesayangan ktorang sampai
sukesuke [x larat dah nunngu sebenanye]
solat dulu kat masjid terapung,then baru bertolak pulang ke maktab 
last minute decide stop dulu makan dekat area Gong Badak
cheq tersangtlah girang gumbiranyer sebab perot ney dah makin rancak rentak dye
dari irama tradisional sampai pop rock udah..


ah hah! sempat lagi ambek gambo yer..hehe
yela perot kenyang hati pon senang..
haa..kt belakang 2 la bas tata ktorang...
jangan tengok rupe je k,power giler bas neh..hehehe

ok,sampai cni jelah entri cheq yer
oh ye..
SELAMAT HARI GURU
buat guru2 ku dari sekolah rendah sampai lah ipgm neh
[sk langgar, smk sulatanah bahiyah, sultan alam shah islamic college,kolej matrikulasi kulim n ipgm kdri]
cyg ckgu sgt2..even ckgu x bace entri cheq ney, tapi nak jugak wish^^
haa...xlupe jugak dekat rakan2 di ipgm kdri neh..

SELAMAT HARI GURU!!!

salam

mood; sengsorg kt bilik n agk boring ~
hurm?? agak...

2 comments: