Saturday, July 16, 2011

CLASH lagi?? camner ni.. T-T

Salam readers. 
lately, cheq rase mcm sokmo sangat dengor org citer pasal putus cinta. biaselah,dah namenye pon frust. kalau x berjurai air mate 2 kang pelik la pulak lagi2 bagi pompuan. bagi cheq,x yah lah menghabiskn air mate ber hari-hari,buang mase dgn termenung [bajet teringatkan kenangan masa lalu] korang untuk someone yg dah meaningless dlm life korang. better cari cara yg boleh menormalkan balik diri korang tu yer. kat sini cheq ade la petua sikit2. hehe. pilih la mane yang berkenan kat hati tu. 

let bygones be bygones and start a new page of your life!

jangan pendam!
ok. meaning 2 say, luahkan korang punye feeling 2 dekat orang terdekat. sape2 je la,can be your friends,family etc. if u want 2 cry, just let it all out! but,just for once k. ingat kenangan korang 2 puas2 and nangis la sampai kering air mate 2. jerit je kalau rase nk menjerit supaya tekanan korang 2 berkurang. then, bile dh puas hati, tido, insya Allah,korang akan better bile dh bangun nanti :)

ololorh..nangis lak dye

busy kan diri
haaa.. cari la keje mende pon,jgn dok sengsorang. bile sengsorang ney mule la nak tingat kisah2 lalu,at last x leh lupe jgk.. ape kate korang joging ke, picnic ke, shopping. pendek kate have fun lah! so, xder la nak ingat mende2 sedih ni kan...


hehe.time ney berjoging bersame cik sabariah,cik kujaimah and sape lg eh? 
[sory guys,lupe daaa ^^]

buang je sume!
buang ape? buang segale kenangan korang yang boleh buat korang depressed tu. jangan ambil tahu sgt pasal diri si dia. make new friends! anggap je si dia bukan jodoh yang ditetapkan Allah untuk korang. haaa...lupe plak. mesti before clash korang dapat banyak hadiah kan dari si dia. kalau boleh buang jer,tapi kalau x mampu 2 simpan dalam kotak. SEAL! di samping melupakan si dia, ni jugak adalah salah satu cara untuk melepaskan geram yg terbuku kat hati 2 ;)



tu jelah kot yg termampu cheq nk share ngan korang2 sumer. hehe. yg mane baek kite ambik and yg mane buruk kita jauhkan. hidup perlu diteruskan. this is not the end of your life dear! pengalaman 2 jugak kadang-kadang mendewasakan kite. 


BE STRONG and SMILE ALWAYS!

mood; sengsorang kat bilik and sedih sbb cheq pon teringatkn mase lalu jgk. -.-"


hurm?? agak...

0 mangsa x bersalah:

Post a Comment