Wednesday, August 10, 2011

DIARI RAMADHAN_hari kesembilan [majlis berbuka puasa TESL 1]

salam



 بسم الله الرحمن الرحيم

Alhamdulillah, hari ney, aku dan kwn2 selamat berbuka puasa di AIZ CORNER. ney adalah sempena aktiviti kelas pada bulan Ramadhan tahun ney. :]

TESL 1 tersayunk!!! with our tutor, mr zaki :]

kitorang gerak gi sane nek kete  orang yang kayalah. hehe. aku naik dengan Bino. merase lah jugak naik kete dye yang besor tu. heeeee.

dalam kete si bino. 


siyez selesa kot. dahlah kitorang kat belakang tu 3 orang jer. kecik2 pulak, mang asyik arh!! pekena pulak halwa telinga k-pop, rase cam x nak turun kete je. hehe


inside the restaurant :]


sampai sane je terus chop meja. naknye tempat yang romantis gitu,lagi la bez. hehe. ok. makin dekat nak azan makin bertambah hidangan kat meja. kitorang just bayar RM13 untuk majlis berbuka ney. and bagi aku sangatlah berbaloi sebab makanan dye sedap2 kottt.

ney ayam berempah. sedap woooh.

sayur masak kailan. sedap lah kot. no komen sebab aku x makan sayur :]

kerabu sotong. nice! fresh squid dear

kerabu ayam. aku x makan tadi, so, no komenlah

nyum3. muke x sabar nak makan. muahaha


sebenarnye, ade lagi menu dye, telur dadar, tomyam, desserts, ulam timun and air yang free. nasi tambah pon free kottt. aku puas hati sangat berbuke kat sini. dah la berpatutan, sedap pulak tuh. haei, moga bertambahlah rezeki tuan punya kedai yerr. amiiiinn.. :]




hurm?? agak...

0 mangsa x bersalah:

Post a Comment